Cégünket – a mai SmartCool Kft. – t 2011. – ben magyar tulajdonosokkal alapítottuk, mint hivatalos magyarországi CARRIER márkaképviseletet. Később a portfólió kiegészítése végett az ECOFOREST céggel is megállapodást kötöttünk inverteres geotermikus hőszivattyúinak kizárólagos magyarországi forgalmazására és szervizelésére. Az így kialakult termékkör teljes mértékben lefedi a piaci igényeket a lakossági, kereskedelmi és ipari hűtés­ és fűtéstechnika piacán.

A CARRIER cég, mint a világ vezető klíma, hűtés­ és fűtéstechnikai berendezéseket gyártó vállalat együttese, teljes körű termék, és szolgáltatás portfólióval rendelkezik lefedve az ipari, kereskedelmi és lakossági termékkört. A CARRIER cég világszerte elismert pozíciója azokon a különleges referenciákon alapul, melyek méltán váltanak ki nemzetközi elismerést. Ilyenek például a Sixtusi Kápolna, a washingtoni Fehér Ház, a moszkvai Kreml, a londoni British Museum és a Sydney Opera légkondicionáló rendszere. A CARRIER cég piacvezető kínálatával 5­5000 kW tartományban minden igényre tudunk lakossági, kereskedelmi és ipari hűtési megoldást kínálni.

Az ECOFOREST cég, mint jelentős fűtéstechnikai gyártó, jelentős technológiai beszállító az inverteres geotermikus hőszivattyúk területén a 100 kW alatti tartományban. Az ECOFOREST cég geotermikus hőszivattyúi Coopeland és Danfoss inverter technológiával, valamint az ehhez fejlesztett digitális automatika rendszerrel piacvezető hatékonyságot valamint internetes távoli felügyeletet biztosítanak.

A CARRIER és ECOFOREST nemzetközi vállalatok, valamint a SmartCool Mérnöki Kft. egyaránt elkötelezettek az energiatakarékos, zöld megoldások tekintetében. Ennek folytán cégünk a magyar piac legszélesebb hőszivattyú kínálatával rendelkezik. A hőszivattyúk, mint hatékony és környezetbarát hőenergiát szolgáltató rendszerek, folyamatosan növelik részarányukat az épületek fűtési és hűtési energia ellátásában. A szabványok folyamatos változása is ebbe az irányba mutat és 2018­-tól a középületekre olyan előírásokat tartalmaz, mely csak hőszivattyúval megvalósítható.

Cégünk 5­520 kW (egységteljesítmény) tartományban kínál levegő­víz és 12­1700 kW (egységteljesítmény) tartományban geotermikus hőszivattyúkat. Hőszivattyús referenciáink (5 és 1700 kW között) bizonyítják, hogy ez a technológia napjaink leghatékonyabb hőtermelési megoldása.

Szakembergárdánk nagy tapasztalattal rendelkezik minden CARRIER és ECOFOREST klíma, hűtés­ és fűtéstechnikai berendezés/rendszer kiválasztásában és szerviz háttértámogatásában. Mérnök kollégáink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek és így irodánkban, a helyszínen, vagy az Önök telephelyén készek bemutatni az általunk kínált berendezéseket és szolgáltatásokat. Tervező és kivitelező kapcsolati hátterünk segítségével komplex megoldások tervezésével és telepítésével kapcsolatban is állunk az Önök rendelkezésére.

A CARRIER cég olyan szoftvereket kínál partnerei számára, melyekkel az Önök igényei szerinti egy hűtési vagy fűtési rendszer teljes gazdaságossági modellezését is el tudjuk végezni. Így a műszaki paraméterek mellett Önök a gazdaságossági és megtérülési szempontokat is figyelembe véve tudnak dönteni a rendszer kialakításánál.

A CARRIER és ECOFOREST cégek szigorú elvárásainak megfelelően az üzemeltetést, üzembe helyezést gyári kiképzésen, oktatásokon résztvevő csapat végzi, melyben sok évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégák állnak az Önök rendelkezésére!

Tisztelettel várja jelentkezését a SmartCool Mérnöki Kft. csapata.