A honlap információi felhasználhatók a forrás megjelölésével.

A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerző jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A SmartCool Mérnöki Kft. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga a SmartCool Mérnöki Kft. illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik – akkor annak megfelelően kel eljárni.

A kapcsolódás elhelyezésről az alábbi címen kérünk bejelentést. A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat az ajanlat@smartcool.hu címen, a levélben nevét, elektronikus postacímét, a felhasználás kívánt módozatát írja le.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.